26-04-09

Provinciaal Kampioene 3000m


*Provinciaal Kampioene 3000m*

Gisteren liep ik het Provinciaal Kampioenschap mee dat plaatsvond in Lokeren. Ik koos voor de 3000m.
Samen met de scholieren en senioren gingen we van start. Meteen volgde ik Sofie Picavet de eerste seniore, zij liep voor een richttijd van 10.10... Na 1.5 km moest ik toch een klein gaatje lossen maar hier pakte Nena Leunis (clubgenote) goed over. Nog bijna 2 ronden te gaan en Nena kwam even terug dus ik nam even over om haar te helpen nog een mooie tijd te lopen maar ze liet los, ik probeerde terug het gat tussen mij en Sofie toe te lopen maar tevergeefs had ik een klein dipje tijdens de wedstrijd, de laatste ronde ging in en Nina Lauweart kwam me voorbij, ik pikte mee aan en probeerde de laatste 100m nog alles uit de kas te halen en eindigde 3de in totaal achter Zenobie die er al heel snel van door was met een tijd van 9.54' en na Sofie Picavet met 10.12'. Ik had een tijd van 10.22, met een Provinciaalse titel en een pr.!!

Foto's  (Ook met dank aan de mama van Lisa VDM, clubgenote)

START

lopen

  

Naamloos1


Liefs,

Lynn

 

11:23 Gepost door Lynn in Sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

18-04-09

DYNERGO MEETING

DYNERGO MEETING @ VS

Vandaag liep ik een 1000m in Vlierzele mee. Een korte afstand wat mij niet bepaald op het lijf geschreven is. Ik heb al een paar weken het gevoel dat ik zware benen heb en de gedachte is dan ook altijd niet zo goed als ik een training moet starten en zeker niet om een wedstrijd met te lopen.
Ik startte vlot mee met de 1ste 200m op schema, hierna kon ik mijn tijd niet meer zien dus ik wist niet voor welke tijd ik zou lopen. Ik durfde niet meegaan met de eerste 2 omdat Katrijn wel een snelle tijd loopt, ik wou mij niet opbranden. Maar daar ben ik stom geweest, had ik gewoon durven meegaan had ik misschien nog een mooiere tijd kunnen halen want met 3.06 ben ik niet zo tevreden. Het is niet slecht voor mij want korte afstand ligt mij niet zo maar ik verwachte er iets meer van.
Nu weet ik toch dat de zware benen soms een verkeerd beeld kunnen geven want met dit gevoel loop ik nog 'deftig' zal ik maar zeggen.
Op naar de volgende wedstrijd, het Provenciaal Kampioenschap.
RARA wat ik daar zal doen!!
Er zullen waarschijnlijk nog foto's opkomen..

Groetjes,

Lynn x

00:05 Gepost door Lynn in Sport | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |